zendingen

We maken internationale zendingen naar verschillende landen van de Europese Unie: Oostenrijk, Wit-Rusland, Tsjetsjenië, Cyprus, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Kroatië, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Malta, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden en Turkije.

Onze zendingen duren 2 tot 5 werkdagen om hun eindbestemming te bereiken, vanaf het moment dat de aankoop is gedaan.

Als u vragen of vragen over bestellingen en leveringen heeft, kunt u een e-mail sturen naar sales@lensify.net we helpen u graag.

(Vanwege bepaalde embargobeperkingen op de etikettering en productinhoud, distribueren we momenteel niet naar alle landen, we verzenden alleen naar de hierboven vermelde).1. Retourzendingen voor fabricagefouten
De gebruiker kan zonder kosten product zonder fabricagefouten naar LENSIFY OÜ retourneren. Het is heel belangrijk om rekening te houden met de herkomst van de gecontracteerde producten, daarom heeft de gebruiker een periode van één maand vanaf de aankoop van het product, om contact op te nemen met LENSIFY OÜ om de redenen voor de terugkeer toe te lichten. In het geval dat deze periode wordt overschreden, is de gebruiker verantwoordelijk voor eventuele schade en / of schade.

Het retourneren van de producten die fabrieksgebreken vertonen, in de vastgestelde tijd, heeft geen extra kosten voor de gebruiker.

Om de retourzending te formaliseren, moet de gebruiker contact opnemen met LENSIFY OÜ via het contactgedeelte binnen de toegekende periode van één maand, waar ze u zullen begeleiden voor het proces van het terugbetalen van het geld of het wijzigen van het artikel.

Elk product dat wordt geretourneerd moet ongebruikt zijn, alle labels, verpakking en, indien van toepassing, documentatie, onderdelen en originele accessoires die daarbij horen. Indien de Gebruiker niet op deze manier verdergaat, behoudt LENSIFY OÜ zich het recht voor om de retourzending te weigeren.
Zodra het product is ontvangen en de defecten zijn geëvalueerd, zal LENSIFY OÜ communiceren om overeenstemming te bereiken over het te volgen pad met betrekking tot verandering of terugbetaling.

De wijziging, het verzenden van een nieuw model of de terugbetaling, betekent geen extra kosten voor de Gebruiker.

2. Herroepingsrecht

In LENSIFY OÜ zijn we ervan overtuigd dat onze gebruikers de beste producten op de markt zullen ontvangen, maar in het geval dat de gebruiker niet tevreden is met de producten die hij in zijn bestelling heeft ontvangen, de gebruiker, in overeenstemming met de Algemene wet voor de verdediging van consumenten en Gebruikers hebben een periode van veertien (14) dagen om de volledige bestelling te retourneren of, als u dat wilt, kunt u alle producten die deel uitmaken van de totale bestelling retourneren. Dit proces wordt uitgevoerd zonder enige korting en zonder reden.

In dit geval moet de gebruiker echter direct verantwoordelijk zijn voor de retourkosten voor LENSIFY OÜ, ongeacht of deze de bestelling volledig retourneert of als hij besluit om slechts een deel van de producten van de bestelling terug te sturen.

Nogmaals, via de contactkanalen, kunnen zij u adviseren over ons beleid en u door het proces begeleiden.

Het is ook belangrijk op te merken dat LENSIFY OÜ niet verantwoordelijk is voor het koeriersbedrijf dat door de gebruiker is ingehuurd om de bestelling te retourneren. Daarom raden wij onze gebruikers aan het koeriersbedrijf om een bewijs van levering te vragen, wanneer de koerier het product heeft gedeponeerd bij Lensify.

De kosten voor het retourneren van de bestelling (zoals bijvoorbeeld verzendkosten via koeriersbedrijven) komen rechtstreeks voor rekening van de gebruiker.

3. Beleid voor productverandering
LENSIFY OÜ staat geen uitwisseling toe tussen een product dat door de gebruiker is gekocht voor een ander product dat op de Website wordt aangeboden, zonder enige overmacht, zoals een fabrieksfout.

In het geval dat de Gebruiker de verandering van een product wenst aan te brengen, moet hij gebruik maken van zijn herroepingsrecht, zoals vastgelegd in clausule 6.2, en vervolgens het nieuwe product kopen dat hij wenst.