Authenticiteit

In de commerciële wereld van vandaag is het gebruikelijk te lopen in triple AA of dubbele AA imitaties van items zoals: zonnebrillen, handtassen, horloges, onder anderen. In die zin is het zeer belangrijk voor geautoriseerde verkopers om te gaan met producten die rechtstreeks gekozen uit de huizen van ontwerpers, die niet alleen voldoen aan de visuele eisen, maar ook beschikken over alle technische certificeringen (in het geval van een zonnebril, met authentieke lenzen)).
zijn merken van uw ontwerper 100% authentiek en worden geleverd met de originele case van de fabrikant?
Wij verkopen alleen 100% authentieke designer merken die rechtstreeks door de fabrikant. Onze leverancier is direct, dus je zonnebril geheel origineel zal zijn.
Als u nog vragen of opmerkingen over een item, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, die u graag helpen en begeleiden u door het zal zijn proces.
Hoe kan ik weten dat de koopwaar is authentiek?
Wij zijn een geconsolideerde merk met strategische partners die tot doel heeft om verder te groeien. LENSIFY OÜ trots op de kwaliteit van haar producten en geen reproducties verkoopt, onder alle omstandigheden. Elk item wij verkopen is onderworpen aan uitputtende controle aan de hoogste normen van uitmuntendheid te voldoen. LENSIFY OÜ garandeert de authenticiteit en de status van elk verkocht product, zodat klanten producten kunnen kopen met het volste vertrouwen.